[quote]Wij nemen uw verzekeringszorgen uit handen, zodat u met een gerust hart door kunt gaan met wat u het liefste doet; het runnen van uw bedrijf.[/quote]

Meer dan 200 tevreden branchegenoten gingen u voor

Du Chattel & Jongbloed is al ruim 12 ½ jaar dé onafhankelijke expert op het gebied van verzekeringen in de VBS-branche (en aanverwante schilders- en woninginrichtersbranches). Vanuit Amersfoort (Hoogland), centraal gelegen in Nederland, bedienen wij ruim 200 VBS-winkels in heel Nederland. Bekijk onze recensies.

[space]

Bespaar tot 40% op uw verzekeringen

Wij kennen uw bedrijfsrisico’s en weten precies wat u wel en wat u niet hoeft te verzekeren. U profiteert van:

[space]

  • aanzienlijke besparing op de netto verzekeringskosten voor de bij Thuisin aangesloten winkels via collectieve inkoop;
  • uniek op de branche afgestemd verzekeringspakket met sterk verbeterde verzekeringscondities op basis van voorwaarden, eigen risico’s en premies.

[space]

Profiteer ook van onze klantgerichte werkwijze

Besparen op uw premie is natuurlijk meegenomen, maar wij gaan nog een stapje verder. Wij nemen u graag zoveel mogelijk zorg en regelwerk uit handen. Zoals u kunt lezen in onderstaand “thuisIn servicepakket”.

[space]

[toggle title=”Thuisin servicepakket” opened=”no” ]

Uitgebreide analyse

Wij analyseren door middel van een scan van uw bedrijf of u goed verzekerd bent, of er hiaten zijn en of het beter en goedkoper kan. U profiteert van onze kennis van de branchespecifieke risico’s. Wij adviseren u over de mate waarin u beschermd bent tegen inbraak, brand en andere schadeoorzaken. Bekijk een voorbeeld

Opruim- en opzegservice

Wij nemen uw bestaande verzekeringsmap door en ruimen desgewenst op wat oud en achterhaald is. Wij zeggen de lopende contracten voor u op en regelen dat de nieuwe contracten op tijd ingaan, zodat u niet onverzekerd en ook niet dubbel verzekerd bent.

Taxatieservice

Als uw pand en inventaris lange tijd niet getaxeerd zijn, kunnen wij de waarde voor u laten vaststellen. U voorkomt daarmee (bijvoorbeeld na een brand) discussie met de verzekeraar over de waarde van uw pand.

Persoonlijke begeleiding bij schade

Op het moment dat een calamiteit zich voordoet heeft u al genoeg zorgen. Het is dan een hele geruststelling dat u de rompslomp rondom uw verzekeringen aan ons over kunt laten. Wij staan u persoonlijk bij en helpen u bij de afwikkeling, zodat uw onderneming zo snel mogelijk weer verder kan. Bij schade zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar!

Informatieservice

Via onze site en de site van Thuisin, nieuwsbrieven en mailingen houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in verzekeringsland, die voor u van belang kunnen zijn.

Check-up Service

In een jaarlijks gesprek nemen wij niet alleen de verzekerde bedragen met u door, maar ook wijzigingen in de structuur van uw bedrijf of wijzigingen in wetgeving die voor u van belang zijn.

[/toggle]

[space]