Voordeel voor VBS ondernemers

Ondernemers in de verf- en behangspeciaalzaken branche kunnen flink besparen op hun verzekeringspremies. Ieder jaar weer.Goed nieuws

Bent u een ondernemer in de verf- en behangspeciaalzaken branche? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Via onze collectieve inkoop kunt u aanzienlijk besparen op de netto verzekeringskosten voor uw winkel.


Voordeel voor VBS ondernemers

Du Chattel & Jongbloed heeft speciaal voor ondernemers in de VBS-branche een uniek op de branche afgestemd verzekeringspakket ontworpen. Voorwaarden, eigen risico’s en premies zijn altijd voordeliger dan “gewone” polissen.

Meer weten? Wij vertellen u er graag alles over. Vrijblijvend uiteraard.


Meer dan 200 tevreden branchegenoten gingen u voor

Du Chattel & Jongbloed is al ruim 12 ½ jaar dé onafhankelijke expert op het gebied van verzekeringen in de VBS-branche (en aanverwante schilders- en woninginrichtersbranches). Vanuit Amersfoort (Hoogland), centraal gelegen in Nederland, bedienen wij ruim 200 VBS-winkels in heel Nederland. Bekijk onze recensies.


Ervaringen tot heden

Sinds 2001 hebben wij bij meer dan 250 winkels en schildersbedrijven uit de VBS branche een bedrijfsrisicoscan gemaakt en de verzekeringsportefeuille doorgelicht. De resultaten delen wij graag met u.

  • De voorwaarden van ons pakket blijken minimaal gelijkwaardig aan die van de huidige verzekeraars, maar vaak zelfs beter.
  • De eigen risico’s zijn ook gelijkwaardig en vaak lager dan bij de huidige verzekeraars.
  • Gemiddeld werd er bij deze winkels ruim 25% bespaard op de verzekeringskosten. Bij enkele grotere bedrijven liep de besparing op tot duizenden euro’s netto per jaar en dat ieder jaar weer.
  • Daarnaast werden er door ons meerdere verzekeringshiaten aangetoond, die in een aantal gevallen een behoorlijke bedreiging vormden voor de bedrijfsvoering en de continuïteit van het bedrijf..
  • Ondernemers zijn enthousiast over onze werkwijze en het uitgebreide rapport met onze bevindingen. Zij krijgen op eenvoudige wijze inzicht in relevante risico’s en de maatregelen die zij kunnen treffen om de risico’s te beheersen. Hierdoor kunnen deze ondernemers zich voortaan weer met een gerust hart bezig houden met het runnen van hun bedrijf.

Erkend MKB adviseur

Wist u dat Du Chattel & Jongbloed een erkend MKB adviseur is? Als Erkend MKB-adviseur helpen wij u met het in kaart brengen van uw bedrijfs- en ondernemersrisico’s. Dit gaat verder dan alleen verzekeren. Wij geven u ook inzicht in de risico’s op het gebied van bedrijfsactiviteiten, bedrijfsmiddelen, veiligheid, mobiliteit, personeel, milieu en vergunningen.