Erkend MKB Adviseur

Wat zijn uw doelstellingen? U wilt bijvoorbeeld doen wat u leuk vindt, uw bedrijf laten groeien, de continuïteit van uw bedrijf waarborgen, zelfstandig zijn, uw idealen nastreven of stoppen voor uw 60e. Als u die doelstellingen wilt behalen, is het belangrijk om inzicht te hebben in wat die doelstellingen in de weg kan staan.

Risicomanagement

Dat kan door professioneel risicomanagement. Als Erkend MKB-adviseur helpen wij u met het in kaart brengen van uw bedrijfs- en ondernemersrisico’s. Dit gaat verder dan alleen verzekeren. Wij geven ook inzicht in de risico’s op het gebied van bedrijfsactiviteiten, bedrijfsmiddelen, veiligheid, mobiliteit, personeel, milieu en vergunningen.

Werkwijze

Van tevoren bespreken wij met u wat we gaan doen, wat u kunt verwachten aan output en wat het kost. Tijdens het bedrijfsbezoek stellen we algemene vragen over uw bedrijf en personeel. Daarna maken we een ronde door het bedrijf en maken we een risico-analyse. Binnen twee weken ontvangt u een uitgebreide rapportage van alle bedrijfs- en ondernemersrisico’s. Dan kunt u zelf bepalen welke risico’s u wilt voorkomen, beperken, nemen of verzekeren. Dit draagt bij aan de bedrijfscontinuïteit van uw onderneming!


Erkend MKB Adviseur