Draaijer Verf & Wand in Twello en Heerde


Doordat men bij Du Chattel & Jongbloed meerdere DMG winkels als klant heeft, hebben zij een stuk ervaring en kennis verworven in het verzekeringspakket waar deze winkeliers behoefte aan hebben. Door de speciaal voor deze branche ontwikkelde risicoscan kunnen zij een op maat gesneden verzekeringspakket aanbieden aan de VBS winkels. In veel gevallen biedt dat een financieel voordeel in combinatie met een betere dekking.

Robben Verf & Wand


De gedrevenheid en trots waarmee wij onze winkel leiden is ook geheel terug te vinden in de werkwijze van Du Chattel & Jongbloed. Net als waarschijnlijk veel overige DMG leden waren we zeer trouw aan de plaatselijke bank met zijn verzekeringspakket, waarvan we de agent alleen zagen om een krabbeltje te zetten voor weer een nieuwe verzekering bij de een of andere wetswijziging!

Ondanks positieve berichten over het DMG pakket zijn we toch nog jaren loyaal geweest aan de bank totdat we met enkele schadegevallen pijnlijk op het feit werden gewezen dat we met ons bedrijf nummer xxxxx waren! Vandaar dat we toen contact hebben gezocht met Du Chattel & Jongbloed met als eindconclusie;

HADDEN WE TIEN JAAR EERDER MOETEN DOEN!!

Bierens Verf & Wand


We hadden twee wensen op verzekeringsgebied: Betere communicatie met bij voorkeur één contactpersoon en lagere kosten. Bij Du Chattel hebben we nu een prima contact èn we betalen minder dan bij onze vorige verzekeraar.

Hoekman Verf & Wand uit Raalte


Het DMG-pakket scheelde me op jaarbasis 30 tot 35%. Bij Du Chattel & Jongbloed zijn de lijnen kort. Als je belt, kan iedereen je te woord staan. Ze begrijpen wat je bedoelt en denken met je mee. Als je polis afloopt, leunen ze niet achterover, maar kijken ze naar een alternatief met net zo’n goede dekking en een scherpere prijs.

Pruis Verf en Wand


Een eigen zaak brengt natuurlijk risico’s met zich mee. Pruis kan erover meepraten. Een van zijn klanten leende eens een stoomapparaat dat bleek te lekken, met als gevolg dat hij kon opdraaien voor nieuwe vloerbedekking. Gelukkig was Pruis goed verzekerd. “Ik heb een DMG-pakket via Du Chattel & Jongbloed. Na een telefoontje zijn zij erin gedoken en hebben het verder afgehandeld. Ik heb er geen werk mee gehad.

Decokay Elenbaas-Noom


De dekking maakte weinig tot geen verschil, maar de premie wel. Toen was de knoop snel doorgehakt.

Cliniclowns


Wij hebben als ondernemingsraad van CliniClowns gebruik gemaakt van de diensten van Du Chattel & Jongbloed (Iet Jongbloed) bij het traject van de aanpassing van de pensioentoezegging. Het was voor ons een ingewikkeld traject, en het was fijn dat Iet ons alles helder en duidelijk kon uitleggen en toelichten. We zijn uiteindelijk mede dankzij de inzet van Iet in goede harmonie tot een voor alle partijen acceptabele pensioentoezegging gekomen. Ze is ter zake kundig en voelt goed aan in welke richting de juiste oplossing ligt. We kunnen haar van harte aanbevelen.

A. Overeem


Bedankt voor de prettige manier van handelen bij het verstrekken en afhandelen van onze hypotheek. De manier waarop jullie het contact hierover met ons hebt onderhouden vonden wij erg zorgvuldig en professioneel.