De Erkend Financieel Adviseur. Kwaliteit die stáát in de markt!

De veranderende woningmarkt, arbeidsmarkt en een terugtrekkende overheid, verandert ook de adviesvraag van veel consumenten. Zij hebben over het algemeen behoefte aan financieel overzicht en verwachten van hun financieel adviseur dat hij of zij hen behalve over hun hypotheek, ook kan informeren over de financiële risico’s van zaken als werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, pensionering, gezinsuitbreiding e.d.  Adviseurs die zich Erkend Financieel Adviseur mogen noemen hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels. Hierdoor zijn zij uitstekend in staat om aan deze verwachtingen van consumenten te voldoen.


De Erkend Adviseur – Een financieel leven lang

Bij een Erkend Financieel Adviseur en een Erkend Hypotheekadviseur bent u verzekerd van breed financieel advies van hoge kwaliteit. Beide erkend adviseurs zijn gespecialiseerd in hypotheken. Hun kennis is altijd up-to-date.

De keurmerken Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheekadviseur worden uitgegeven door de SEH, een onafhankelijke stichting, die is opgericht met als doel om u te voorzien van het beste financieel advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden.


Bron: Stichting Erkend Hypotheekadviseur 

Contact gegevens:
T : 020 428 95 73

Adres:
Stichting Erkend Hypotheekadviseur
Postbus 12016
1100 AA Amsterdam ZO

Website:
www.seh.nl/